Ord från kunder

Jag har haft ont i mina muskler och gått omkring med ständig träningsvärk så länge jag kan minnas. Jag har lärt mig att leva med värk och sett det som naturligt eftersom jag alltid varit fysiskt aktiv och tänjt på mina gränser. Ibland har smärtan varit så stor att jag tagit mig samman och sökt olika former av behandlingar. Det har känts skönt för stunden, men tyvärr har effekten avklingat redan inom några dagar.

En morgon för cirka två år sedan vaknade jag med yrsel och kunde knappt resa mig ur sängen. Jag uppsökte läkare, fick diagnosen kristallsjuka, åkte hem och följde instruktionerna men yrseln kvarstod. Av en händelse hittade jag då en annons med Annas namn och de problem som hon beskrev att hon behandlade stämde exakt in på mina. Jag fick komma samma dag och tro det eller ej, efter en behandling så var min yrsel väck! 

Min resa med Anna påbörjades, och nu efter cirka 10 behandlingar så är nästan hela min kropp återställd. Sakta men säkert har Anna med sina händer fått mina muskler att mjukna och jag har inte längre konstant muskelvärk. Det låter kanske för bra för att vara sant i era öron, men jag vill i ärlighetens namn ändå säga att behandlingarna känns och det gör ont ibland, riktigt ont, men det är inte jämförbart med den smärta jag konstant känt i min kropp under alla år. Nu är jag i stort sett smärtfri. 

Lillemor, 62 år.  

streck2

Jag är en kvinna på 35 år som har mycket lång smärtproblematik bakom mig. Jag har genom åren provat det mesta man kan tänka sig utan några större resultat. 

I början på 2014 blev jag rekommenderad att prova Annas metoder som var helt nya för mig. Eftersom jag var desperat och trött på min smärta så tänkte jag att det är värt ett försök. Det visade sig vara en räddning för mig. Jag kan nu uppleva dagar då jag faktiskt glömmer bort min ryggsmärta, vilket jag inte har upplevt på 15 år!  

Maria, 35 år

streck2

Har när jag lagt tyngdpunkten på vänster ben upplevt ett diffust hugg i ländryggs-trakten på vänster sida, skarpt.
Hade massage på arbetstid förut, men symtomen fanns där redan då. Prövat Kiropraktik, Akupunktur, akupressur samt givetvis massage utan att få bukt på problemet. Men jag tror Anna har lokaliserat problemet, sitter i delningen av ischias-nerven i vaden.

Peter, 34 år

streck2

Jag har haft besvär sedan 1999 efter en bilolycka där jag pådrog mig whiplash och en axelskada. 

Jag har haft värk och domningar i både axlar och nacke sedan dess. Jag upplever behandlingarna jättepositivt. Jag känner mig smärtfri och glad efter en behandling. 

Anna jobbar med hela människan något som jag ej tidigare mött. Jag har tidigare varit hos kiropraktorer, sjukgymnaster, massörer med mera men utan goda och hållbara resultat.  Min kropp svarar jättebra på behandlingen och jag har uppnått ökad rörlighet, mindre smärta och ingen huvudvärk. Efter behandlingen kan jag känna mig lite öm. Anna har hela tiden arbetat utefter min kapacitet och hur min kropp reagerat. 

Innan en av mina första behandlingar hade jag inte kunna lyfta min högerarm framåt i mer än 45 grader. Efter 10 minuter behandling av det området kunde jag utan smärta lyfta armen!

Jag kan varmt rekommendera Anna då jag har uppnått en bättre livskvalité efter att ha genomgått behandlingar hos henne. Jag kommer alltid ifrån henne med något nyttigt recept, träningstips eller "bara" ett gott humör!

Camilla, 35 år

streck2

Värk, vad är det som händer i kroppen? Att jag skulle få en sådan värk som jag inte kunde rå på med värktabletter, vila, värme ja vad som helst bara den kom bort.

Under en tid hade jag varit alltmer känslig mot solen. Använde helst solglasögon även inte i direkt sol.  Jag fick inte bara ont i huvudet utan också tänderna i vänster sida i munnen. Värken strålade upp mot tinningen och jag höll på att bli galen. Fick efter att ha haft värken ihållande i drygt en vecka äntligen tid hos min tandläkare. ”Dra ut tänderna så att jag blir av med värken” bad jag henne. Men min tandläkare konstaterade snabbt att mina tänder var det inget fel på utan hon skrev omedelbart en remiss till neurologen dit jag fick komma inom bara ett par dagar! Misstanke fanns om retning på ansiktsnerven men med en magnetröntgen skulle ev tumörförekomst uteslutas. Hjälp! Desperat och rädd. Medicinering som skulle sättas in, sådan som normalt ges mot epilepsi, men den skulle kunna ge biverkningar men lindra värken.

Då fick jag kontakt med Anna! Hennes behandlingar var inte smärtfria men mot den värk jag hade dag som natt var det ändå överkomligt – jag fick skrika. Otrolig upplevelse då jag riktigt upplevde hur nervtrådarna lossnade från varandra. Redan efter första behandlingen upptäckte jag plötsligt bara efter en kort stund – min huvudvärk var borta och ansiktssidan kändes annorlunda. För första gången sov jag som en stock hela natten!

Efter ytterligare 2 behandlingar är jag problemfri. Rekommenderar Anna!

Karin, 55 år


© boosta.nu